Wat is kleuradvies?

Een kleuranalyse is een basis waarop uw eigen stijl kan gebouwd worden. De bedoeling van een kleuranalyse is de klant zelf te laten inzien welke kleurkwaliteiten wel of niet bij hem of haar passen.

Het uitgangspunt is een zoeken naar harmonie tussen kleur van de kledij, make-up, accessoires en de aangeboren pigmentatie van de persoon. Het is boeiend te zien wat de juiste kleuren met je kunnen doen: ze doen je stralen, maken je huid egaler en doen je jonger lijken.

Aan de hand van de ondertoon van je huid, je haarkleur, de kleur van je ogen en kleurdoeken, zoek ik uit welke kleuren je er beter doen uitzien, en welke niet. Daarna wordt er bepaald welk kleurtype je bent, ingedeeld in 4 seizoenstypes, zomer, winter, lente en herfst.

Je kan na deze sessie een kleurenpaspoort bij mij verkrijgen, met deze kan je dan kleding kopen in die kleuren die je beter voor de dag doen komen.

Jouw kleuren zullen zorgen dat je straalt!

Wat is stijladvies?

Ik zou wel langer/korter willen lijken...
Mijn armen zijn zo lang/kort...
Ik zou wel slanker/dikker willen lijken...
Ik heb geen/te grote buste...
Ik heb hele brede/smalle heupen...
...en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Bijna niemand heeft een figuur dat perfect in balans is en overal de juiste verhoudingen heeft. Door de juiste kledingstijl en accessoires kan de illusie worden gewekt van een 'perfect figuur'. Tijdens een stijlsessie leert u hoe u uw sterke kanten kunt accentueren en uw zwakke kunt verdoezelen.

Ik laat u ontdekken hoe u uw kleding kan combineren zodat u een mooie garderobe kunt samenstellen. Zo voorkomt u in de toekomst miskopen en vermijdt u frustraties bij het samenstellen van uw garderobe.

Tijdens het stijladvies ontvangt u allerhande tips betreffende garderobe-advies, bijvoorbeeld welke lengte van rokken of kleedjes u het beste draagt, een pull met v-hals of een ronde hals, kleding met veel dessins of kleine tekeningen... Bent u bijvoorbeeld een romantisch type, of eerder sportief of klassiek?

Na het volgen van een (kleur- en) stijlanalyse krijgt u ongetwijfeld meer inzicht en vertrouwen. U maakt bijgevolg gerichte keuzes in verband met kleding, haarkleur en make-up.

Groepssessies voor vrouwenbeweging Markant Beveren
januari/maart 2010 CC Ter Vesten, Beveren www.markantbeveren.be

Klik op de fotos voor een grotere weergave

Workshops voor de tentoonstelling " Laat naar je borsten kijken".
reportage van Stadstv Beveren (TV Oost) uitgezonden in okt. 2010

Artikel De Wase Koerier 25 feb. 2011