Personal shopping

Er leuk en goed uitzien is heel belangrijk. De juiste kleding ondersteunt je persoonlijkheid. Je voelt je er niet alleen beter door, het bepaalt ook voor een groot gedeelte de indruk die je bij anderen achterlaat.

Met een personal shopper en passende kleding kan je eenvoudig de meest uiteenlopende doelen realiseren:

  • je wil je lichaam juist accentueren zodat je sterke punten meer benadrukt worden en zwakkere punten wegvallen
  • op een speciale gelegenheid wil je stralen en op natuurlijke wijze in het oog springen
  • je wil geld besparen door geen miskopen meer te begaan

Het goed kleden van jezelf is een kunst op zich en vraagt veel tijd. Voor sommigen is het een hobby waar zij graag de moeite voor doen. Maar niet iedereen is er goed in, vindt het leuk, of heeft er de tijd voor.

In dat geval kan ik u van dienst zijn:

Personal shopping start met een intakegesprek. Daarbij worden je wensen, je huidige kledingstijl en je persoonlijkheid uitgebreid doorgenomen.

Op basis daarvan kan de juiste kledingstijl waar jij je goed bij voelt bepaald worden. We kunnen ook samen kijken wat in je kledingkast ontbreekt, waardoor een inschatting van het benodigde kledingbudget en het aantal shopuren mogelijk is.

Na het intakegesprek kunnen we starten met personal shopping. Dit houdt in dat ik samen met u ga winkelen en u adviseer bij uw kledingkeuze. Het intakegesprek kan eventueel ook op een ander tijdstip bv. 1 week vooraf. Dit is allemaal bespreekbaar.

Verder hou ik rekening met je favoriete shops, je vertrouwde merken en je budget. Je hebt die dag trouwens geen enkele aankoopverplichting

Duur: zelf te bepalen

Prijs: o.v.t.